Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Визначено переможців на посади керівників експертних груп та експертів у директорати МОЗ України

9 липня 2018
7570

МОЗ України оголошує переможців конкурсу на посади керівників експертних груп та експертів. Вже зовсім скоро вони долучаться до нашої команди та працюватимуть над  впровадженням якісних змін в системі охорони здоров’я.

Керівники експертних груп

  • Керівником експертної групи з питань надання екстреної медичної допомоги Директорату медичних послуг став Олександр Данилюк. На цій посаді Олександр впроваджуватиме зміни в системі екстреної допомоги. Нагадаємо, наразі на громадському обговоренні знаходиться Концепція реформи системи екстреної медичної допомоги.
  • Катерина Чміль стала лідером у конкурсі одразу на дві посади Директорату громадського здоров'я: керівника експертної групи з питань формування державної політики щодо здорового способу життя та факторів ризику та керівника  експертної групи з питань реформування системи громадського здоров'я . Вже скоро Катерина визначиться, яким напрямком керуватиме. Нещодавно МОЗ України виставив на громадське обговорення Проект Закону України «Про систему громадського здоров'я».
  • Мар'яна Гладкевич очолить експертну групу координаційних політик Директорату стратегічного планування та євроінтеграції.
  • Керівником експертної групи з питань впровадження системи "Електронне здоров'я" Директорату медичних послуг стала Анастасія Халєєва.

Експерти

У конкурсі серед експертів переможцями стали:

  • Марина Переваруха - на посаду – державного експерту експертної групи з питань стратегічного планування Директорату стратегічного планування та євроінтеграції. Марина займатиметься питаннями бюджетування.
  • Ігор Станіславов – на посаду державного експерту експертної групи з питань стратегічного планування Директорату стратегічного планування та євроінтеграції (з питань планування). Також Ігор переміг  і в конкурсі на посаду державного експерту експертної групи координації політик Директорату стратегічного планування та євроінтеграції. Вже скоро він визначиться із тим, чим займатиметься.
  • Ольга Ковальчук – на одну з вакантних посад державного експерту експертної групи з питань реформування системи охорони здоров'я Директорату медичних послуг. Також Ольга перемогла в конкурсі та може стати державним експертом Директорату науки, інновацій, освіти та кадрів. Найближчим часом вона визначиться із посадою
  • Леся Українець –  на одну з вакантних посад державного експерту експертної групи з питань впровадження системи "Електронне здоров'я" Директорату медичних послуг
  • Асан Чарухов – на посаду державного експерту експертної групи з питань надання екстреної медичної допомоги Директорату медичних послуг
  • Василь Стрілка – на посаду державного експерту експертної групи з питань надання вторинної та третинної медичної допомоги Директорату медичних послуг
  • Ірина Кучерук - на одну з вакантних посад державного експерту експертної групи з питань освіти та науки Директорату науки, інновацій, освіти та кадрів

Переможці конкурсу - це ті нові люди, свіжі думки, ідеї та підходи яких посилять команду МОЗ України та прискорять трансформацію системи охорони здоров’я заради благополуччя кожного українця.  

Нагадуємо, нещодавно МОЗ України оголосило конкурс с на 29 посад нової державної служби. Очікуйте на нові конкурси на вакансії директорів, керівників та експертів у Директорати МОЗ та приєднуйтесь!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ