Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Визначено переможців конкурсу сімейних лікарів

18 грудня 2017
4226

Канадсько-Українська Фундація спільно з Міністерством охорони здоров’я обрали переможців конкурсу для сімейних лікарів, які працюють у селі для участі у триденному навчальному курсі з невідкладної медичної допомоги для сільських лікарень. Навчання відбватиметься 19-21 січня 2018 року на базі медичного факультету університету Калгарі, Канада.

Для участі у конкурсі надійшло більше 30 заявок від сімейних лікарів з більшості регіонів України. Конкурсна  комісія розробила критерії оцінки мотиваційних листів та резюме.  Зі свого боку, МОЗ України повністю забезпечило організаційний супровід конкурсу.

За результатами розгляду документів, шість кандидатів, які отримали найвищі бали, були запрошені для участі в скайп-співбесіді англійською мовою з представником Канадсько-Української Фундації. Після проведення співбесіди було обрано трьох переможців, які отримали можливість взяти участь у навчальному курсі в Канаді та здобути нові знання та досвід.

МОЗ України щиро вітає з перемогою сімейних лікарів Вадима Вуса (с. Карпилівка, Рівненська обл.), Ігоря Заставного (смт. Краковець, Львівська обл.) та Ореста Куленича (с. Ілавче, Тернопільська обл.). Бажаємо переможцям цікавого та змістовного навчання та сподіваємося, що вони надалі поширюватимуть здобуті знання серед своїх українських колег.

Дякуємо Канадсько-Українській Фундації за підтримку та надану можливість українським сімейним лікарям долучитися до світової медичної спільноти та ознайомитися з найкращими сучасними медичними практиками.

Читайте також