Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Уряд призначив нових заступників Міністра охорони здоров’я

8 квітня 2020
13582

Кабінет Міністрів України призначив Теряєву Олену Першим заступником Міністра охорони здоров’я, а також Світлану Шаталову та Ірину Микичак заступниками Міністра охорони здоров’я.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні Уряду 8 квітня.

Олена Теряєва має значний досвід роботи у системі охорони здоров’я України, а свою кар’єру починала із роботи лікарем. До сьогоднішнього призначення, вона працювала Директором Південного міжрегіонального департаменту НСЗУ, ще раніше - Директором Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації; на керівних посадах в КУ «Одеський обласний Центр Екстреної Медичної допомоги і медицини катастроф», а також у Макіївській міській раді.

В Міністерстві охорони здоров’я Олена Теряєва відповідатиме зокрема за реформування системи охорони здоров'я, а також за налагодження та координацію процесів у відомстві.

Детальніше ознайомитися із біографією Олени Теряєвої можна за посиланням.

 

Світлана Шаталова є досвідченим управлінцем, яка раніше працювала на керівних посадах в Одеській обласній державній адміністрації, на державному підприємстві «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів», а також в компаніях ДК “Газ України” НАК “Нафтогаз України”.

У Міністерстві охорони здоров’я Світлана Шаталова відповідатиме за фінансово-економічний напрям, інвестиції, аудит, а також взаємодію з підприємствами, які знаходяться в управлінні відомства.

Детальніше ознайомитися із біографією Світлани Шаталової можна за посиланням.

 

 

Ірина Микичак раніше була Першим заступником Міністра охорони здоров’я. З квітня 2017 року по грудень 2019 року вона була керівницею департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації. Є співзасновницею та координатором реалізації низки успішних міжнародних проектів співпраці зі Світовим Банком, ВООЗ, Агентства США з міжнародного розвитку, Дитячого Фонду ООН ЮНІСЕФ та інших проектів у сфері реформи перинатальної допомоги, сімейної медицини, онкопревенції, громадського здоров`я.

Детальніше ознайомитися із біографією Ірини Микичак можна за посиланням.