Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Світлана Шаталова: Світовий банк високо оцінив ефективність МОЗ у надскладних умовах у стислі терміни

20 серпня 2020
1445

Світовий банк високо оцінив ефективність МОЗ у надскладних умовах у стислі терміни та розглядає можливість надання додаткового фінансування для пріоритетних проєктів. Про це повідомила на щоденному брифінгу заступниця Міністра охорони здоров’я України Світлана Шаталова.

«17 серпня розпочала свою роботу місія Світового банку, присвячена оцінці стану реалізації спільного зі Світовим банком проєкту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»… За 4 місяці активних дій, контролю, за результатами вжитих заходів на сьогодні загальна вибірка коштів з рахунку позики складає 143,0 млн доларів. Тобто, вибірка коштів складе 74% від загального обсягу. Враховуючи те, що за попередні 5 років вона складала лише 60%, — це суттєве досягнення», — зазначила Світлана Шаталова.

Нагадаємо, у квітні було проведено реструктуризацію проєкту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей», який реалізується за підтримки Світового банку, та направлено понад 10 млн доларів США на боротьбу з пандемією коронавірусної інфекції в Україні.