Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Проекти, що виконуються в Україні із залученням міжнародної допомоги, тепер доступні на інтерактивній мапі

24 травня 2017
2655

Міністерство охорони здоров’я України вдячне міжнародним партнерам за тривалу співпрацю, відкритість до діалогу та бажання спільно розвивати сферу охорони здоров’я. Інтерактивна карта, де позначені проекти міжнародної допомоги, що тривають в Україні та ті, що плануються, доступна за посиланням посиланням.
«Протягом років ми з міжнародними партнерам йдемо пліч-о-пліч. Така співпраця стала підґрунтям вирішення нагальних питань та розбудови інституційної спроможності системи здоров’я України, що ми надзвичайно цінуємо», – зазначає Оксана Сивак, заступник міністра охорони здоров’я з питань європейської інтеграції.

З урахуванням тривалих обговорень необхідності покращення координації спільних зусиль у розбудові охорони здоров’я та сприяння прозорості залучення іноземної допомоги - Міністерство охорони здоров’я України підготувало інтерактивну карту діяльності міжнародних партнерів та донорів на території України. Висловлюємо глибоку вдячність за допомогу та підтримку у втілення ресурсу БФ «Відродження», UNAIDS, USAID та GOOGLE.

Вдячні усім нашим іноземним партнерам, які проявили інтерес до ініціативи та надали інформацію для наповнення сайту. Така співпраця сприятиме розбудові платформи міжнародної допомоги у сфері охорони здоров’я. Водночас, будемо вдячні за пропозиції та коментарі до ресурсу для повнішого висвітлення інших проектів. Прагнемо спільно з вами створити зручний інструмент, який стане корисним для прозорої і ефективної подальшої співпраці та цікавим для українського суспільства загалом