Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Підкріплення команди МОЗ України: Тринадцять переможців конкурсів на нову державну службу готові втілювати зміни

30 листопада 2018
3854

Команда МОЗ України посилилася тринадцятьма професіоналами, які прагнуть та готові втілювати якісні зміни в систему охорони здоров'я. Вчора переможці  конкурсу на нову державну службу в директорати МОЗ (https://goo.gl/cDDzyM) долучилися до діалогу про роботу міністерства і пріоритети.

Серед переможців конкурсу - 9 експертів, які вже стали держслужбовцями, 2 генеральних директори та 2 керівника експертних груп директоратів, які наразі проходять спецперевірку.

«Трансформація системи охорони здоров`я триває. У вас є можливість долучитися до цих змін. Будьте відповідальними та ініціативними. Коли ми прийшли у міністерство, нам ніхто не пояснював, як все має працювати. Тому багато часу ми витратили на те, щоб просто зорієнтуватися. Зараз ми маємо цілу команду фахівців, які вже змінюють систему охорони здоров`я, аби всі українці мали доступ до якісних медичних послуг. Долучайтеся до цієї роботи із завзятістю та відвагою, з якими ви вирішили піти на державну службу», - зазначила в.о. міністра охорони здоров’я доктор Уляна Супрун під час зустрічі з новими державними службовцями.

Скоро ми оголосимо нові конкурси в Директорати МОЗ України. Слідкуйте за оновленнями!

Читайте також