Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Перша черга лікувально-діагностичного корпусу «Охматдиту» введена в експлуатацію

26 квітня 2018
2633

Сьогодні, 26 квітня, в.о. міністра охорони здоров’я доктор Уляна Супрун разом із Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом відвідали лікарню, щоби переконатися, що перший пусковий комплекс «Охматдиту» повністю оснащений і приймає пацієнтів з надскладними діагнозами.

«Тут декілька років тому була руїна. Тисячі дітей не могли лікуватися, обстежуватися. Я взяв зобов’язання і першу частину комплексу ввели в експлуатацію. Сьогодні відбулось відкриття. Тут сучасне обладнання, гарний колектив, фахівці високого рівня. Моя мета - допомагати дітям. Перший пусковий комплекс повністю забезпечений обладнанням та персоналом, другий здамо до кінця 2019 року», - сказав Глава Уряду Володимир Гройсман.

Саме в Україні, а не в закордонних клініках, маленькі українці зможуть отримати допомогу на найвищому рівні - вузьку діагностику та надскладні процедури з використанням сучасного обладнання.

“Відкриття нового корпусу - результат ефективної боротьби з корупцією. І це лише маленька частина того, що може досягти система охорони здоров’я України, коли ми викорінимо корупцію. Дякую всім, хто працює заради відновлення «Охматдиту» та допомагає нашим маленьким пацієнтам отримати сучасне та необхідне лікування», - сказала в.о. міністра охорони здоров’я доктор Уляна Супрун.

Розбудова та поліпшення «Охматдиту» буде продовжуватися, як і трансформація всієї медичної системи.

Читайте також