Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

На Вінниччині відкрили пологове відділення, а сімейні лікарі Дніпра отримали портативне обладнання

16 лютого 2018
3488

На Черкащині й Дніпропетровщині закупили медичне обладнання, а на Тернопільщині – реанімобіль. На Донеччині пройшли змагання на кращу бригаду екстреної медичної допомоги. На Вінниччині відкрили відремонтоване пологове відділення.

Сімейні лікарі Дніпропетровщини отримали сучасне обладнання для огляду пацієнта вдома

Сучасні портативні електрокардіографи, офтальмоскопи, тонометри, інгалятори та прилади для швидкого вимірювання показників крові та сумки-набори з усім необхідним для огляду пацієнта вдома придбали для сімейних лікарів Дніпорпетровщини. 

Амбулаторії десяти центрів первинної меддопомоги Дніпра вже отримали портативне обладнання для сімейних лікарів. Наступного тижня обладнання привезуть і до 5 центрів у Кривому Розі.

Постачання медобладнання до амбулаторій області стало можливим завдяки спільному проекту ДніпроОДА, МОЗ України та Світового банку «Підтримка реформування охорони здоров’я Дніпропетровської області».

Детальніше: https://goo.gl/vopMCe

 

На Донеччині пройшли змагання серед бригад швидкої допомоги

«Першість Донецької області 2018» на кращу бригаду екстреної медичної допомоги відбулася в Краматорську. Усього у рамках змагань було проведено п’ять конкурсів — чотири з яких практичні, й один з перевірки теоретичних знань. У змаганнях взяли участь 10 бригад екстреної медичної допомоги Донецької області. Перемогла станція швидкої медичної допомоги м. Слов’янськ.

Детальніше: https://goo.gl/G3DgD3

 

На Тернопільщині отримали реанімобіль

Тернопільському обласному онкологічному клінічному диспансеру передали реанімобіль. Він обладнаний кардіомонітором із дефібрилятором, кардіографом з показниками життєдіяльності, дихальним апаратом, кардіографом

Авто передав Благодійний фонд "Гуманітарна допомога м.Білефельда".

Детальніше: https://goo.gl/wEsWvr

 

На Черкащині закупили урологічне обладнання

В урологічне відділення Черкаської обласної лікарні придбали обладнання для ендоскопічних операцій. Серед іншого, придбали лазерну систему контактної літотрипсії. Медики очікують, що нове обладнання дозволить знизити рівень усчкладнень і травмувань. Медики зможуть виконувати значно більше ендоскопічних операцій хворим на сечокам’яну хворобу.

В урологічному відділенні Черкаської обласної лікарні щороку перебувають на стаціонарному лікуванні понад півтисячі хворих на сечокам’яну хворобу.

Детальніше: https://goo.gl/2bfq86

 

На Вінниччині відкрили пологове відділення

У Козятинській ЦРЛ відкрили відремонтоване пологове відділення. Там є сучасний УЗД-апарат, ліжка з підігрівом для новонароджених, монітори, апарати штучного дихання.

Детальніше: https://goo.gl/8i4EuJ

 

Використано фото Дніпропетровської та Черкаської обласних державних адміністрацій

 

Читайте також