Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

МОЗ залишається відкритим до конструктивної роботи з профільним комітетом Верховної Ради

18 січня 2017
2728

Від перших днів своєї роботи, команда МОЗ демонструє відкритість та прозорість своєї роботи.

На запрошення профільного комітету Верховної Ради України, керівництво Міністерство охорони здоров’я було у повному складі присутнє на сьогоднішньому засіданні комітету – в.о. міністра охорони здоров’я доктор Уляна Супрун та її команда: Олександр Лінчевський, Павло Ковтонюк, Оксана Сивак, Роман Ілик. Команда міністерства була налаштована на конструктивну роботу з комітетом, чого, на жаль, не вдалося досягнути через відсутність кворуму.

Хочемо підкреслити, що ми надаємо велике значення співпраці з комітетом і завжди представляємо повну та вичерпну інформацію на усі запити з його боку. Попри постійні зауваження членів комітету щодо надаваних нами відповідей, ми неухильно продовжуватимемо цей формат комунікації.

Ми цінуємо роботу з депутатами, тому презентували наш план короткострокових та довгострокових змін у сфері охорони здоров’я не лише членам комітету, а й представникам усіх депутатських фракцій, що формують парламентську коаліцію.

Ми презентуємо свої плани та досягнення не лише депутатам. Сьогодні в прес-центрі Кабінету міністрів України ми проводили розгорнуту прес-конференцію, де представили актуальні питання у нашій роботі та надали вичерпну відповідь на запитання журналістів. Команда МОЗ на чолі з в.о. міністра охорони здоров’я Уляною Супрун була присутня на прес-конференції, адже кожен з нас готовий звітувати про свою роботу перед українцями.

Ми незмінно залишаємося відкритими до діалогу та конструктивної роботи, насамперед з профільним комітетом Верховної Ради. Сподіваємося, такий формат буде підтриманий та продовжений комітетом та його очільницею, представницею проурядової парламентської коаліції.

Відповідь МОЗ на лист комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я від 11 січня 2017 року