Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

МОЗ погодив дату складання іспиту “Крок 1” для студентів-стоматологів НМУ

4 квітня 2018
3863

Міністерство охорони здоров’я України інформує, що 11 квітня 2018 року для студентів НМУ імені О.О.Богомольця буде проведено ліцензійний іспит “Крок 1. Стоматологія”, який згідно з графіком мав відбутися ще 20 лютого, але через відсутність договору між НМУ та Центром тестування був зірваний.

Щоби вирішити цю ситуацію, після відсторонення Катерини Амосової та Ірини Булах заступник міністра Олександр Лінчевський доручив Центру тестування вжити усіх необхідних заходів для забезпечення можливості студентам-стоматологам НМУ скласти ліцензійний іспит “Крок 1. Стоматологія” впродовж поточного навчального року. Також з відповідним листом щодо необхідності інформування про вжиті заходи МОЗ звернулося до НМУ ім. О.О. Богомольця.

26 березня, після проведення переговорної процедури відповідно до Закону України “Про публічні закупівлі”, між НМУ та Центром тестування було укладено договір щодо проведення ліцензійних іспитів у 2018 році.

МОЗ наголошує, що забезпечення прав студентів та інтернів та належна організація і проведення ліцензійних інтегрованих іспитів, які є частиною державної атестації, й надалі залишається пріоритетом у діяльності Міністерства.

Також повідомляємо, що у цей же день (11 квітня) відбудеться друге перескладання іспиту "Крок 1.Стоматологія” для студентів інших закладів вищої освіти.

Міністерство закликає усіх учасників навчального процесу дотримуватись вимог законодавства при організації та проведенні ліцензійних інтегрованих іспитів та бажає успіху тим, хто 11 квітня складатиме чи перескладатиме іспит.

Читайте також