Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

МОЗ переходить до наступного кроку у реформуванні електронної системи охорони здоров’я

15 вересня 2020
1099

На другому засіданні робочої групи з розробки Концепції розвитку електронної охорони здоров’я під егідою заступника Міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ярослава Кучера окреслено ключові напрями розвитку електронної охорони здоров'я.

«На першому засіданні ми визначили структуру роботи, у рамках якої кожен надав пропозиції щодо можливих доповнень до проєкту Концепції, а також «критичних точок», що і було зроблено досить оперативно. Зі свого боку, ми опрацювали ці пропозиції. Нами було проаналізовано всю отриману інформацію та згруповано на декілька важливих напрямів, над якими сьогодні разом із вами ми і працюватимемо», – повідомив Ярослав Кучер.

Під час засідання, із залученням експертів та фахівців з органів влади, міжнародних організацій та представників бізнес-сектору, було опрацьовано стратегічні й проблемні питання та надано пропозиції для подальшого врахування під час розроблення Концепції розвитку електронної охорони здоров’я.