Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

МОЗ оголосило конкурс на вакансію генерального директора Центру громадського здоров’я

8 листопада 2017
1366

МОЗ продовжує пошук сильних фахівців у свою команду. Цього тижня оголошено конкурс на зайняття посади генерального директора державної установи "Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України". Документи можна подати до 24 листопада, а конкурсний відбір розпочнеться 5 грудня 2017 року.

"Центр громадського здоров’я МОЗУ" має на меті забезпечити збереження і укріплення здоров’я населення, проведення оцінки епідеміологічних ризиків, епідеміологічного нагляду та моніторингу захворювань, заходів з організації біологічної безпеки та біологічного захисту, проведення лабораторних досліджень у сфері санітарного та епідеміологічного благополуччя населення і вжиття спеціальних заходів, спрямованих на попередження, локалізацію та ліквідацію спалахів інфекційних захворювань та епідемій, у тому числі пов’язаних з небезпечними, особливо небезпечними та новими інфекційними захворюваннями.
 
Серед вимог до генерального директора "Центру громадського здоров’я МОЗ” – вища медична освіта,  підтверджений управлінський досвід, включаючи стратегічне планування, досвід роботи на  керівних посадах на національному та/або міжнародному рівні у сфері охорони здоров’я.
 
Докладніше про вакансію: тут 

Читайте також