Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Київській обласній клінічній лікарні передали нове ендоскопічне обладнання

8 червня 2017
2874

7 червня в.о. міністра охорони здоров’я доктор Уляна Супрун разом із послом Японії Шігекі Сумі відвідали Київську обласну клінічну лікарню, аби побачити як працює нове ендоскопічне обладнання.

Найсучасніше обладнання придбали за сприяння уряду Японії, який активно підтримує Україну. Цього разу до Клінічної лікарні було завезено 2 прилади - ендоскоп та колоноскоп. Агентом із закупівель урядом Японії було визначено агенцію Crown Agents. 

За допомогою системи EVIS EXERA III в обласній клінічній лікарні з'явилась можливість проводити ендоскопічні обстеження із застосуванням таких технологій як HDTV та NBI. Ендоскопи з такими можливостями вважаються обладнанням експертного класу та дають змогу проводити обстеження та виявляти патологію травного тракту на початкових стадіях. А це, в свою чергу, дозволяє використати мінімально інвазивні лікувальні методи, покращити прогноз захворювання в порівнянні з запущеними стадіями хвороби та мінімізувати витрати на лікування та реабілітацію. 

Моделі ендоскопів обладнані ближнім фокусом, що дає можливість збільшення та функцією NBI для максимально чіткої візуалізації ураженої слизової. Це має вирішальне значення, зокрема, для діагностики та лікування передракових змін. Крім того, ми також отримуємо змогу адекватного моніторингу результатів проведених оперативних втручань та профілактики рецидивів. Це означатиме, що пацієнти матимуть доступ до якісних медичних послуг. Сучасне обладнання дає змогу проводити обстеження на максимально точному рівні. 

Надзвичайно важливо для кожного пацієнта якомога раніше виявити патологію травного тракту на початкових стадіях та розпочати ефективне лікування.