Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Як лікарям підписувати декларації з пацієнтами: новий номер Дайджесту

8 травня 2018
5404

У цьому номері національної медичної стіннівки даємо детальну інструкцію, як підписувати декларацію з пацієнтами, відповідаємо на поширені питання, розповідаємо, як проходить національна кампанія з вибору лікаря у різних регіонах країни.

«Побоювання та міфи про те, що в селах люди не знайдуть свого лікаря, не підтвердилися. Успіх кам­панії залежить не від того, чи це міс­то, чи село, а від уваги місцевої влади. Там, де місцева влада зроби­ла свою частину роботи, медзаклади мають комп’ютери, принтери та папір, їх підключено до Інтернету та електронної системи охорони здоров’я, — в цих закладах пацієнти можуть обирати своїх лікарів», — ідеться у зверненні в.о. міністра охорони здоров’я доктора Уляни Супрун.

У Дайджесті керівники закладів охорони здоров’я з різних регіонів країни розповідають, як медзаклади готувалися до входження у реформу і як проходить кампанія з вибору лікаря.

Крім того, у новому номері стіннівки є інформація про скасування морально застарілих форм первинної облікової документації і відповіді на поширені запитання щодо підписання декларацій. Закликаємо фахівців надсилати запитання на адресу [email protected]. Відповіді на них ви зможете прочитати в наступних числах Дайджесту.

Шостий випуск Дайджесту вже надіслано медичним департаментам й управлінням, які мають поширити його у закладах охорони здоров’я. Крім того, Дайджест можна скачати на нашому сайті за посиланням нижче, а також підписатися і отримувати Дайджест на свою персональну скриньку: http://eepurl.com/dckP0D

Переглянути усі випуски дайджесту можна в розділі "Медичним працівникам": http://moz.gov.ua/dajdzhest-zmin-u-sistemi-ohoroni-zdorov%E2%80%99ja

 

Читайте також