Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Головою Держлікслужби обрано Романа Ісаєнка

19 лютого 2019
5563

Сьогодні, 19 лютого 2019 року, відбувся конкурс на посаду голови Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками. За результатами трьох етапів конкурсного відбору переміг Роман Ісаєнко.

До фінального етапу конкурсу пройшли двоє кандидатів: Роман Ісаєнко, який тимчасово виконував обов’язки Голови Держлікслужби, та Костянтин Сич.

Конкурсний відбір проходив у три етапи: тестування на знання законодавства, вирішення ситуаційних завдань та співбесіда. Кожен етап оцінювався максимально у 5 балів. Із загальним відривом майже у 6 балів, Роман Ісаєнко переміг у конкурсі та очолив Держлікслужбу.  Результати кожного етапу оцінювала Комісія з питань вищого державного корпусу.

Нагадаємо, 19 вересня 2018 року, за зверненням МОЗ України до Прем’єр-міністра, України, Уряд відсторонив голову Держлікслужби Наталію Гудзь та першого заступника голови Служби Владислава Цілину через виявлені факти необґрунтованого запровадження заборон на різні вакцини. Після перевірки заборон та визнання їх протизаконними, 21 листопада 2018 року Уряд звільнив Наталію Гудзь з посади керівника Держлікслужби. 24 листопада 2018 року Уряд призначив виконуючим обов’язки голови Романа Ісаєнка.