Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

«Дякуємо серцем»: в Україні стартував загальнонаціональний флешмоб пошани медиків до Дня Незалежності

23 серпня 2022
2780

Півроку українські медики продовжують відважно працювати в складних і часто ризикованих для життя умовах. Попри все, вони виконують свій обов’язок: рятують життя українців та підтримують серцебиття країни.

У межах інформаційної кампанії «Дякуємо серцем», що ініційована Міністерством охорони здоров’я та ВООЗ, в Україні стартує загальнонаціональний флешмоб пошани медиків до Дня Незалежності України. 

Пересічні українці та представники соціально відповідальних компаній можуть долучитися до флешмобу та подякувати медичним працівникам. 

Для участі необхідно створити дописи на власних сторінках у соцмережах та додати хештеги #дякуємо_серцем та #шануємо_медиків.

Матеріали проєкту можна завантажити за посиланням https://bit.ly/medhearts_in_ua

Нагадаємо, що 20 липня МОЗ та Бюро ВООЗ за фінансової підтримки Європейського Союзу в межах ініціативи ВООЗ і ЄС щодо розвитку системи охорони здоров’я в Україні запустили національну кампанію «Дякуємо серцем», що покликана висловити вдячність медикам за їхню професійність і неймовірну мужність. На сайті та у соцмережах проєкту вже задокументовано понад 30 неймовірних історій медиків з усієї України про те, як вони оперують без світла та води, під кулями виїжджають на виклики, приймають пологи у бомбосховищах, дістають медикаменти та доглядають пацієнтів. Українці також можуть поділитися власними історіями відважності медичних працівників на сайті проєкту.