Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Державні закупівлі-2019 вже у процесі: опубліковано проекти номенклатур

8 жовтня 2018
3364

Щороку Міністерство охорони здоров’я пришвидшує темпи проведення централізованих закупівель. Формування предмету закупівель (номенклатур) на наступний, 2019 рік почалося на 3 місяці раніше, ніж  минулого року. Заздалегідь підготовлена номенклатура - запорука добре спланованих закупівель і графіку поставок.

Вже пройшли громадське обговорення  перша  та друга частини проектів до номенклатури, і зараз опублікована третя частина: https://bit.ly/2QvsyQG.

Затвердження номенклатури – один з перших кроків державних закупівель. Погоджений перелік лягає в основу технічного завдання для спеціалізованих організацій, які будуть здійснювати закупівлі для українських пацієнтів.

Пропозиції до переліку можна надсилати до 12 жовтня 2018 року включно за адресою: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7 або [email protected] з копією на [email protected].

Просимо надсилати пропозиції по кожному напряму окремо,а в темі листа обов'язково вказувати «Пропозиції до номенклатури за напрямом - (Обов'язково вказати напрям)».

Читайте також