Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Через велику кількість бажаючих реєстрацію на заслуховування звітів ректорів призупинено

30 березня 2018
3107

Сьогодні о 14:00 почнеться публічне заслуховування звітів ректорів медичних університетів. Звітуватимуть Катерина Амосова (Національний медичний університет імені О.О. Богомольця), Тарас Бойчук (Вищий державний навчальний заклад України "Буковинський державний медичний університет") та Алла Котвіцька (Національний фармацевтичний університет).

Цей захід є відкритим, однак учора о 18:00 ми були змушені закрити реєстрацію через велику кількість бажаючих бути присутніми. Зокрема, були випадки, коли від студентської громадської організації на захід реєструвались викладачі вузів чи члени тендерного комітету НМУ. На заслуховуванні звітів зможе бути присутнім лише один представник з кожної громадської організації, яка подала заявку на участь. Це допоможе зберегти справедливість щодо кількості людей від різних організацій на заслуховуванні звіту.  

Усі, хто подав заявки на участь у публічному звіті, отримали листи про підтвердження чи відмову. Слідкувати за заходом можна буде он-лайн на нашій сторінці: https://www.facebook.com/moz.ukr/

Читайте також