Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Британський медичний журнал проводить навчальні семінари для регіональних координаторів

28 березня 2018
4399

Упродовж року Британський медичний журнал (BMJ) в рамках проекту “Ініціатива з підтримки прийняття клінічних рішень” вчитиме регіональних кординаторів, які будуть виконувати функції радників з інституціалізації та адвокації проекту, та обговорюватиме можливості підвищення кваліфікації медичних працівників. Наразі проведено уже чотири семінари - у Житомирі, Полтаві, Одесі та Львові.

Мета цих навчальних семінарів - удосконалити процес підключення нових користувачів до ресурсу. Не менш важливо, що на семінарах обговорюють питання безперервного професійного розвитку та можливостей підвищення кваліфікації медичних працівників на порталі BMJ.

Завдяки ініціативі Британського медичного журналу лікарі отримують доступ до найсучасніших ресурсів у галузі медичної практики. Медики можуть навчатись та підвищувати кваліфікацію в зручному та економному форматі он-лайн навчання.

В найближчих планах, які обговорювались на семінарах, питання широкого залучення лікарів-практиків до проекту BMJ, формування високопрофесійної спільноти медичних працівників, підтримка клінічно орієнтованих рішень в щоденній медичній практиці.

Якщо ви маєте медичну практику і зацікавлені в професійному спілкуванні з колегами, зв’яжіться з вашим регіональним координаторм. Наголошуємо, що список координаторів буде поповнюватися в залежності від подання структурними підрозділами з питань охорони здоров’я кандидатів на радників з інституціалізації та адвокації проекту.

Перелік за посиланням: https://goo.gl/HKPTaj