Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 23.09.2021 № 2035 "Деякі питання закупівлі обладнання для створення нової системи неонатального скринінгу в Україні"

23 вересня 2021
4075

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

23.09.2021 N 2035

м. Київ

Деякі питання закупівлі обладнання для створення нової системи неонатального скринінгу в Україні

 

Відповідно до статті 14¹ Закону України «Основи законодавства про охорону здоров’я», пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), протоколу засідання Робочої групи для розробки медико-технічних вимог до обладнання, яке є предметом закупівлі для створення нової системи неонатального скринінгу в Україні від 23 вересня 2021 року № 4 та з метою вчасної діагностики та вчасного призначення належного лікування, зменшення рівня інвілідизації дитячого населення країни 

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Перелік обладнання для регіональних центрів, яке є предметом закупівлі для створення нової системи неонатального скринінгу в Україні, що додається.

 

2. Затвердити медико-технічні вимоги до обладнання для регіональних центрів, яке є предметом закупівлі для створення нової системи неонатального скринінгу в Україні, що додаються.

 

3. Затвердити Перелік обладнання для Експертної лабораторії, яке є предметом закупівлі для створення нової системи неонатального скринінгу в Україні, що додається.

 

4. Затвердити медико-технічні вимоги до обладнання для Експертної лабораторії, яке є предметом закупівлі для створення нової системи неонатального скринінгу в Україні, що додаються.

 

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Комаріду О. О.

 

 

Міністр Віктор ЛЯШКО