Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 22.02.2017 № 171 "Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 12 червня 2013 року № 501 та наказу Міністерства охорони здоров’я України від 07 травня 2013 року № 362"

22 лютого 2017
3126

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

22.02.2017 N 171

м. Київ

Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 12 червня 2013 року № 501 та наказу Міністерства охорони здоров’я України від 07 травня 2013 року № 362

 

Відповідно до статті 8 Закону України «Про адміністративні послуги», Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267, та з метою приведення власних нормативно-правових актів у відповідність до чинного законодавства

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Внести до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 12 червня 2013 року № 501 «Про затвердження технологічних карток адміністративних послуг Міністерства охорони здоров'я України» такі зміни:

у пункті 1:

1) підпункт 1.2. викласти в такій редакції:

«1.2. Технологічну картку адміністративної послуги з анулювання власної ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики за заявою ліцензіата.»;

 

2) підпункти 1.3 та 1.14 виключити.

У зв’язку з цим підпункти 1.4 – 1.13 пункту 1 вважати відповідно підпунктами 1.3 – 1.12 пункту 1;

 

3) доповнити новими підпунктами такого змісту:

«1.13. Технологічну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на провадження господарської діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини згідно з переліком, затвердженим Міністерством охорони здоров’я України.

1.14. Технологічну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на провадження господарської діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини згідно з переліком, затвердженим Міністерством охорони здоров’я України.

1.15. Технологічну картку адміністративної послуги з анулювання власної ліцензії на провадження господарської діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини згідно з переліком, затвердженим Міністерством охорони здоров’я України за заявою ліцензіата.

1.16. Технологічну картку адміністративної послуги з видачі спеціального дозволу на зайняття народною медициною (цілительством).

1.17. Технологічну картку адміністративної послуги з переоформлення спеціального дозволу на зайняття народною медициною (цілительством).».

 

2. Технологічну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики, затверджену наказом Міністерства охорони здоров’я України від 12 червня 2013 року № 501 «Про затвердження технологічних карток адміністративних послуг Міністерства охорони здоров'я України» викласти в новій редакції, що додається.

 

3. Технологічну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики, затверджену наказом Міністерства охорони здоров’я України від 12 червня 2013 року № 501 «Про затвердження технологічних карток адміністративних послуг Міністерства охорони здоров'я України», викласти в новій редакції, що додається.

 

4. Внести до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 07 травня 2013 року № 362 «Про затвердження інформаційних карток адміністративних послуг Міністерства охорони здоров'я України» такі зміни:

 

у пункті 1:

1) підпункт 1.2. викласти в такій редакції:

«1.2. Інформаційну картку адміністративної послуги з анулювання власної ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики за заявою ліцензіата.»;

1) підпункти 1.3 та 1.17 виключити.

У зв’язку з цим підпункти 1.4 – 1.16 вважати відповідно підпунктами 1.3 – 1.13 пункту 1;

 

2) доповнити новими підпунктами такого змісту:

«1.14. Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на провадження господарської діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини згідно з переліком, затвердженим Міністерством охорони здоров’я України.

1.15. Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на провадження господарської діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини згідно з переліком, затвердженим Міністерством охорони здоров’я України.

1.16. Інформаційну картку адміністративної послуги з анулювання власної ліцензії на провадження господарської діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини згідно з переліком, затвердженим Міністерством охорони здоров’я України за заявою ліцензіата.».

 

5. Інформаційну картку адміністративної послуги з видачі ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики затверджену наказом Міністерства охорони здоров'я України від 07 травня 2013 року № 362 «Про затвердження інформаційних карток адміністративних послуг Міністерства охорони здоров'я України», викласти в новій редакції, що додається.

 

6. Інформаційну картку адміністративної послуги з переоформлення ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики, затверджену наказом Міністерства охорони здоров'я України від 07 травня 2013 року № 362 «Про затвердження інформаційних карток адміністративних послуг Міністерства охорони здоров'я України», викласти в новій редакції, що додається.

 

7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Ілика Р.Р.

 

В.о. Міністра У. СУПРУН