Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 21.02.2023 № 337 "Про затвердження Плану формування інформаційно-комунікаційного комплексу системи крові"

21 лютого 2023
1200

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

21.02.2023 N 337

м. Київ

 

Про затвердження Плану

формування інформаційно-комунікаційного

комплексу системи крові

 

  Відповідно до абзацу другого пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2023 року № 143 «Про створення інформаційно-комунікаційного комплексу системи крові», пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), та з метою належного і своєчасного забезпечення функціонування інформаційного простору системи крові,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Затвердити План формування інформаційно-комунікаційного комплексу системи крові, що додається.

 

  2. Керівникам самостійних структурних підрозділів Міністерства охорони здоров’я України, центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра охорони здоров’я України, та підприємств, установ і організацій, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України, відповідно до компетенції:

1) забезпечити виконання Плану формування інформаційно-комунікаційного комплексу системи крові, затвердженого пунктом 1 цього наказу;

2) щоквартально до 10 числа місяця, що настає за звітним кварталом, подавати до Департаменту цифрових трансформацій в охороні здоров’я інформацію про стан виконання Плану формування інформаційно-комунікаційного комплексу системи крові, затвердженого пунктом 1 цього наказу.

 

  3. Департаменту цифрових трансформацій в охороні здоров'я (Олені Савічевій) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України.

 

  4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Марію Карчевич.

 

Міністр Віктор ЛЯШКО