Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 16.04.2020 № 899 "Про затвердження розподілу обов'язків між Міністром охорони здоров'я України, заступниками Міністра та Державним секретарем Міністерства"

16 квітня 2020
8928

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

16.04.2020 N 899

м. Київ

Про затвердження розподілу обов'язків між Міністром охорони здоров'я України, заступниками Міністра та Державним секретарем Міністерства, Порядку взаємозаміщення Міністра охорони здоров'я України та заступників Міністра на час їх тимчасової відсутності

 

   Відповідно до Закону України «Про центральні органи виконавчої влади», Закону України «Про державну службу», Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267,

 

наказую:

 

   1. Затвердити розподіл обов'язків між Міністром охорони здоров'я України, першим заступником Міністра, заступниками Міністра та Державним секретарем Міністерства, що додається.

 

   2. Затвердити Порядок взаємозаміщення Міністра охорони здоров'я України та першого заступника Міністра, заступників Міністра на час їх тимчасової відсутності, що додається.

 

   3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства охорони здоров’я України від 18 лютого 2020 року № 385 «Про затвердження розподілу обов'язків між Міністром охорони здоров'я України, заступниками Міністра та Державним секретарем Міністерства, Порядку взаємозаміщення Міністра охорони здоров'я України та заступників Міністра на час їх тимчасової відсутності».

 

    Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Міністр М. СТЕПАНОВ