Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 14.12.2017 №1597 "Про утворення Державного підприємства «Електронне здоров'я»"

14 грудня 2017
6794

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

14.12.2017 N 1597

м. Київ

Про утворення Державного підприємства «Електронне здоров'я»

 

Відповідно до Господарського та Цивільного кодексів України, Законів України «Про управління об'єктами державної власності», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 та з метою забезпечення належного виконання функцій, покладених на Міністерство охорони здоров'я України та здійснення заходів ефективного функціонування і розвитку інформаційно-телекомунікаційних систем та баз даних, що створюються в галузі охорони здоров’я,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Утворити Державне підприємство «Електронне здоров'я» (далі – Підприємство).

2. Затвердити Статут Підприємства, що додається.

3. Розмістити Підприємство за адресою: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7

4. Державному секретарю Янчуку А.О. вжити заходів щодо призначення виконуючим обов’язки генерального директора Підприємства до призначення керівника підприємства в установленому законодавством порядку.

5. Виконуючим обов’язки  генерального директора Підприємства:

1) у триденний строк після призначення подати на державну реєстрацію установчі документи Підприємства;

2) у тижневий строк подати до Департаменту управління персоналом та кадрової роботи і Управління правового забезпечення витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань про державну реєстрацію Підприємства.

6. Департаменту управління персоналом та кадрової роботи (Азябіна О.О.) підготувати проект наказу про внесення Підприємства до переліку закладів, підприємств, установ і організацій, які належать до сфери управління Міністерства охорони здоров'я України.

 

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Заступник Міністра Олександр ЛІНЧЕВСЬКИЙ