Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 14.02.2018 № 254 "Про зміну найменування та затвердження Статуту Державної установи "Центр психічного здоров’я і моніторингу наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров'я України" (нова редакція)"

14 лютого 2018
697

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

14.02.2018 N 254

м. Київ

Про зміну найменування та затвердження Статуту Державної установи "Центр психічного здоров’я і моніторингу наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров'я України" (нова редакція)

 

Відповідно до підпункту 14 пункту 4 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 267, та з метою приведення установчих документів Державної установи «Український моніторинговий та медичний центр з наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров'я України» до вимог законодавства України

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Змінити найменування Державна установа «Український моніторинговий та медичний центр з наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров'я України» на Державна установа «Центр психічного здоров’я і моніторингу наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров'я України».

 

2. Затвердити Статут Державної установи «Центр психічного здоров’я і моніторингу наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров'я України» (нова редакція), що додається.

 

3. Директору Державної установи «Український моніторинговий та медичний центр з наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров'я України» Шуму С. С.:

1) у триденний строк подати на державну реєстрацію установчі документи Державної установи «Центр психічного здоров’я і моніторингу наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров'я України»;

2) у тижневий строк подати до Департаменту управління персоналом та кадрової політики і Управління правового забезпечення витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань про реєстрацію змін до установчих документів Державної установи «Центр психічного здоров’я і моніторингу наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров'я України».

 

4. Директору Департаменту управління персоналом та кадрової політики Азябіній О.О. забезпечити підготовку та супроводження внесення відповідних змін Переліку закладів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров'я України, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України від 26 січня 2018 року №152 «Про затвердження переліків закладів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров'я України».

 

5. Директору Департаменту економіки і фінансової політики Пістуну Т.Т. забезпечити підготовку та супроводження проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін Переліку закладів охорони здоров’я та програм у галузі охорони здоров’я, що забезпечують виконання загальнодержавних функцій, видатків на які здійснюються з державного бюджету».

 

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Лінчевського О.В.

 

В.о. Міністра У. СУПРУН