Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 13.05.2017 № 514 "Про затвердження Положення про організацію та ведення претензійної та позовної роботи у Міністерстві охорони здоров'я України та Положення щодо організації правової роботи на підприємствах..."

13 травня 2017
1359

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

13.05.2017 N 514

м. Київ

Про затвердження Положення про організацію та ведення претензійної та позовної роботи у  Міністерстві охорони здоров'я України та  Положення щодо організації правової роботи на підприємствах, в установах та організаціях, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров'я України

 

Відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року №  267, підпункту дванадцятого  пункту 10 Загального положення про юридичну службу міністерства, іншого органу виконавчої влади, державного підприємства, установи та організації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2008 року № 1040 та з метою удосконалення порядку ведення претензійної та позовної роботи у Міністерстві охорони здоров'я України та координації здійснення такої роботи підприємствами, установами та організаціями, що належать до сфери управління МОЗ України,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити:

1) Положення про організацію та ведення претензійної та позовної роботи у Міністерстві охорони здоров'я України (далі - Положення), що додається.

2) Положення щодо організації правової роботи на підприємствах, в установах та організаціях, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров'я України, що додається.

 

2. Керівникам структурних підрозділів Міністерства охорони здоров'я України, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління МОЗ України забезпечити виконання цього Положення.

 

3. Визнати таким, що втратив чинність наказ Міністерства охорони здоров'я України від 15 квітня 2014 року № 268 «Про удосконалення претензійної та позовної роботи в МОЗ України» (зі змінами).

 

Контроль за виконанням цього  наказу залишаю за собою.

 

 

В.о. Міністра   У. СУПРУН