Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 13.03.2020 № 659 "Про додаткові заходи із попередження виникнення коронавірусу COVID-19"

13 березня 2020
7726

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

13.03.2020 N 659

м. Київ

Про додаткові заходи із попередження виникнення коронавірусу COVID-19

 

  Відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України
від 25 березня 2015 року № 267, з метою попередження виникнення коронавірусу COVID-19, серед працівників апарату Міністерства охорони здоров’я України та зважаючи на період карантину, визначений постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19»,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Тимчасово, до 3 квітня 2020 року, обмежити допуск до адміністративних будинків, споруд і службових приміщень Міністерства охорони здоров’я України усіх осіб, крім, народних депутатів України та їх помічників, членів Уряду, працівників Секретаріату Кабінету Міністрів України, керівників та їх заступників центральних та інших органів виконавчої влади, посадових осіб  установ, підприємств та організацій, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України, співробітників Міністерства охорони здоров’я України, помічників та радників Міністра.

2. Структурним підрозділам Міністерства охорони здоров’я України проводити засідання та наради виключно в адміністративних будинках Міністерства охорони здоров’я України.

3. Встановити, що посадові особи, представники громадськості, члени робочих груп та комісій, які запрошені на засідання та наради беруть участь у таких засіданнях у режимі відеоконференції, без безпосереднього допуску до адміністративних будинків, споруд і службових приміщень Міністерства охорони здоров’я України.

4. Продовжити опрацювання письмових чи електронних звернень громадян, призупинивши на період до 3 квітня 2020 року особистий прийом громадян в адміністративних будинках Міністерства охорони здоров’я України.

5. Рекомендувати працівникам апарату Міністерства охорони здоров’я України обмежити кількість публічних зустрічей з великою кількістю громадян, а у разі необхідності проводити такі зустрічі за умови виконання протиепідемічних заходів, передбачених законодавством України.

6. На часткове виключення з пункту 1 цього наказу дозволити присутність у Міністерстві охорони здоров’я України за окремою акредитацією журналістів і технічних працівників засобів масової інформації виключно в прес-центрі на другому поверсі будинку Міністерства охорони здоров’я України по вулиці Грушевського, 7.

7. Департаменту організаційного забезпечення забезпечити інформування відвідувачів про тимчасове обмеження допуску до адміністративних будинків, споруд і службових приміщень Міністерства охорони здоров’я України.

8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра охорони здоров'я України - головного державного санітарного лікаря України Ляшка В.

 

 

Міністр

 Ілля ЄМЕЦЬ

 

 

 

 

Документи