Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 13.02.2023 № 287 "Про затвердження плану заходів по усуненню порушень та недоліків, виявлених під час аудиту Рахункової палати"

13 лютого 2023
1303

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

13.02.2023 N 287

м. Київ

 

Про затвердження плану заходів по усуненню порушень та недоліків, виявлених під час аудиту Рахункової палати

 

  Відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90) та звіту Рахункової палати «Про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству охорони здоров’я України на реалізацію пілотного проєкту щодо зміни механізму фінансового забезпечення оперативного лікування з трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів», затвердженого рішенням Рахункової палати від 20 грудня 2022 року № 26-7

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Затвердити план заходів по усуненню порушень та недоліків виявлених під час аудиту Рахункової палати щодо аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству охорони здоров’я України на реалізацію пілотного проєкту щодо зміни механізму фінансового забезпечення оперативного лікування з трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів.

 

  2. Відповідальним виконавцям, визначеним в плані заходів, затвердженому в пункті 1 цього наказу, щокварталу до 10 числа місяця, наступного за звітним кварталом, надавати до Відділу внутрішнього аудиту інформацію про виконання плану заходів для подальшого інформування Рахункової палати.

 

  3. Відділу внутрішнього аудиту (Віталію Маслу) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров’я України.

 

  4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Петра Ємця.

 

Міністр Віктор ЛЯШКО