Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 05.05.2023 № 845 "Про утворення та затвердження складу робочої групи щодо удосконалення функціонування програми медичних гарантій"

8 травня 2023
1037

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

05.05.2023 N 845

м. Київ

 

Про утворення та затвердження складу робочої групи щодо удосконалення функціонування програми медичних гарантій

 

Відповідно до підпункту 3 пункту 6, пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), Примірного положення про утворення та діяльність консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів при Міністерстві охорони здоров’я України, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 01 лютого 2022 року № 202, та з метою реалізації багаторічних договорів між Національною службою здоров’я України та надавачами медичних послуг, удосконалення процесу розробки та затвердження програми медичних гарантій, порядку її реалізації, а також інших документів та нормативних актів, які регулюють функціонування програми медичних гарантій.

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Утворити робочу групу щодо удосконалення функціонування програми медичних гарантій та затвердити її склад, що додається.

 

2. Департаменту медичних послуг (Олександрі Машкевич) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України.

 

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Сергія Дуброва.

 

Міністр Віктор ЛЯШКО