Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Можливості

Категорії

Корисні ресурси для медиків: вебінари

13 червня 2018
12897

Вебінар – це чудовий інтерактивний формат проведення зустрічей, дискусій, семінарів, тренінгів та інших заходів в режимі онлайн. Пропонуємо вам добірку кількох ресурсів, на яких регулярно анонсують вебінари на різні теми у сфері охорони здоров’я та медицини, а також доступні архіви.

Studer Group співпрацює з багатьма організаціями у сфері охорони здоров'я з США, Канади, Австралії та інших країн світу з метою сприяння розвитку галузі в епоху постійних змін. На сайті є цікаві безкоштовні вебінари на різні теми, які можна використовувати для персонального професійного розвитку або для групових тренінгів.

Healthcare IT News – це один із найавторитетніших джерел у США, що протягом 12 років інформує про інноваційні розробки та технології, що сприяють розвиткові охорони здоров'я та медицини. На сайті є анонси та архів вебінарів на такі важливі теми, як ведення електронних форм медичної документації, обмін медичною інформацією, забезпечення конфіденційності та безпеки даних, проведення аналітика тощо.

Ресурс Patient Safety & Risk Solutions пропонує добірку навчальних вебінарів, що стосуються  різноманітних тем з управління ризиками у сфері охорони здоров’я: від оцінки анестезіологічних ризиків до роботи із пацієнтами, які не виконують призначення лікаря. Участь у вебінарах та перегляд їх записів доступні користувачам, які зареєструвалися на порталі.

На офіційному сайті Американської Асоціації Громадського Здоров'я (APHA) доступні корисні та цікаві вебінари на різні теми, що стосуються громадського здоров’я: від користі фізичної активності до впливу глобального потепління на здоров’я населення. Для участі у вебінарі потрібно зареєструватися на сайті.

Якщо ж вас цікавить вузька та дуже конкретна тема, то радимо шукати спеціалізовані вебінари. Наприклад, для кардіологів цікавим може бути семінар Європейської асоціації кардіологів «Профілактика тромбозів у пацієнтів з важкими формами захворювання або гострою серцево-судинною недостатністю та тих, які проходять відповідні процедури для лікування серцево-судинних захворювань».

Отже, знайдіть вебінар, який вас цікавить, вдосконалюйте свої знання та рівень володіння англійською мовою.

Читайте також