Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Можливості

Категорії

5 стажувань тижня для медиків

14 грудня 2016
9649
  • 1. Стажування в США для пластичних хірургів від Американської асоціації пластичних хірургів

Fellowship передбачає перебування в США в якості спостерігача на термін від 6 до 12 місяців! Стажування може бути оплачене установою, в якій працює подавач або ж Асоціацією пластичних хірургів Америки, якщо подавач пройде конкурс на отримання стипендії. Стипендія складає $ 7500. Щоб взяти участь у стажуванні заявник має бути випускником медичного вишу (не раніше 2 років і не пізніше 10 років від дати подачі документів), володіти англійською мовою. Стажування має фінансуватися установою, в якій працює подавач або національною медичною асоціацією, організацією тощо. Всі кандидати зобов'язані подати мотиваційний лист, резюме, рекомендаційні листи, лист про фінансову підтримку.

Заявки мають бути подані не пізніше 31 січня 2017 року. 

Детальніше: http://www.euraps.org/education-and-awards/john-d-constable-fellowship/

 

  • 2. Стажування для студентів-медиків у клініці Allegheny General і West Penn за напрямком хірургія

Запрошують студентів з усього світу взяти участь у міжнародній програмі обміну, яка триває близько чотирьох тижнів. Учасник-спостерігач зможе супроводжувати медичний персонал впродовж усього робочого дня, ділитися досвідом з лікарями, резидентами, студентами. Студенти будуть спостерігати за лікуванням пацієнтів, брати участь в лекціях, обговореннях цікавих випадків тощо. Заявник повинен володіти англійською мовою, бути студентом медичного університету або випускником медичного університету. Програма працює цілий рік. (2017).

Більше деталей: http://www.alleghenyinternational.org/general-requirements.html

 

  • 3. Грант від IBRO для дослідників у сфері нейронауки

Загальноєвропейський Регіональний комітет Інтернаціональної Організації Дослідження Мозку (IBRO-PERC) у Європі пропонує Гранти для короткострокового відвідування Європейських дослідницьких інститутів науковцям, які живуть і працюють в Європі, щоб вони могли освоїти нові або конкретні методи досліджень, які необхідні для їх роботи. Тривалість таких відвідувань - чотири тижні. Програма підходить лікарям та інтернам за спеціальностям неврологія, нейрохірургія та психіатрія, що ведуть наукові дослідження. Грант складає 3000 €. Фінансування може бути використане для покриття подорожніх і місцевих витрат. Подача заявки до лютого 2017 року.

Додаткова інформація:http://ibro.info/professional-development/funding-programmes/regional-grants/europe-grants/

 

  • 4. Стипендія для педіатрів від Європейської спільноти дитячої ендокринології

Програма спрямована на розвиток догляду за пацієнтами, клінічного лікування та клінічних досліджень в сфері дитячої ендокринології за допомогою навчальної програми в європейському клінічному центрі. Ця програма направлена на підтримку майбутньої кар'єри кандидата в ендокринології після успішного завершення клінічної стипендії. Програма відкрита для лікарів за спеціальністю Педіатрія або початок клінічної діяльності по даній спеціальності. Максимальна допомога на 6 місяців становить 12 000 євро, а протягом 3-х місяців 6000 євро. Стипендія включає в себе один зворотний квиток, " кишенькові гроші ", візові збори та медичне страхування. Дедлайн 31 травня 2017 року.

Деталі: https://www.eurospe.org/awards/awards_clinicalfellow.html

 

  • 5. Щорічний Грант імені Лайзетт Петерсон-Гомер для студентів за напрямом психологія

Дослідницький Грант Лайзетт Петерсон-Гомер підтримує дослідження в області психологічних і поведінкових аспектів профілактики травматизму серед дітей і підлітків. Цей грант відкритий для студентів і викладачів для підтримки наукових досліджень, пов'язаних з профілактикою травматизму серед дітей і підлітків. Для подачі заявки потрібно бути студентом акредитованого університету, продемонструвати дослідницьку діяльність у сфері психології та заповнити онлайн-форму. Грант складає $ 5000. Подача до жовтня 2017 року.

Детальніше: http://www.apa.org/apf/funding/peterson-homer.aspx?tab=1


Щоб дізнатися більше, підписуйтесь на сторінку INgenius