Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Медичним працівникам

Категорії

Стартував другий цикл навчання на платформі дистанційних курсів Центру громадського здоров’я МОЗ України

23 квітня 2019
5205

Освітні курси розроблено з метою поліпшення знань і навичок із діагностики та лікування захворювань відповідно до національних протоколів та міжнародних стандартів. Відеолекції читають експерти з різних питань організації та управління охороною здоров’я.

Дистанційні курси Центру громадського здоров’я МОЗ України будуть корисні як медичним, так і соціальним працівникам, психологам, а також усім охочим дізнатися більше про новітні медичні практики та методи психосоціального супроводу пацієнтів.

Інформальна освіта, зокрема професійний розвиток за дистанційною формою навчання з використанням електронних навчальних ресурсів, є підставою для нарахування балів безперервного професійного розвитку в рамках атестації лікарів (Наказ МОЗ України від 22.02.2019 № 446 «Деякі питання безперервного професійного розвитку лікарів»).

Зараз на платформі дистанційного навчання ЦГЗ доступні такі курси: 

Навчання абсолютно безоплатне. Викладач може рекомендувати додаткову літературу, щоби ви могли глибше вивчити певну тему, але доступних у межах курсу матеріалів достатньо для успішного його закінчення.

Навчальні й перевірочні матеріали, а також форум доступні онлайн у будь-який час: https://courses.phc.org.ua.

Як зареєструватися на платформі дистанційного навчання ЦГЗ: інструкція.

Загалом на цей рік заплановано чотири такі цикли тривалістю по два місяці.

Читайте також