Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Документи з питань економіки та фінансів

Категорії

Наказ ДКУ від 09.01.2007 № 1 Про затвердження Порядку складання річних фінансових звітів за 2006 рік установами та організаціями

9 січня 2007
3877

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

09.01.2007 N 1

м. Київ

Про затвердження Порядку складання річних фінансових звітів за 2006 рік установами та організаціями, які отримують кошти державного або місцевих бюджетів

На виконання Бюджетного кодексу України, Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні", Положення про Державне казначейство України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.12.2005 №1232, та з метою встановлення єдиних вимог щодо складання річних фінансових звітів за 2006 рік установами та організаціями, які отримують кошти державного або місцевих бюджетів,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок складання річних фінансових звітів за 2006 рік установами та організаціями, які отримують кошти державного або місцевих бюджетів (додається).

2. Поширити дію цього Порядку на всіх розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, які отримують кошти державного або місцевих бюджетів.

3. Порядок складання річних фінансових звітів за 2006 рік установами та організаціями, які отримують кошти державного або місцевих бюджетів, головним розпорядникам бюджетних коштів довести до відома підпорядкованих установ, а органам Державного казначейства України - до установ, що ними обслуговуються.

4. Департаменту інформаційних технологій (Ніколаєву О. Б.) забезпечити органи Державного казначейства України програмними засобами для складання та консолідації звітності.

5. Установити, що центральні органи виконавчої влади, інші головні розпорядники бюджетних коштів, установи та організації, які отримують кошти державного або місцевих бюджетів, річний фінансовий звіт за 2006 рік складають відповідно до вимог цього Порядку.

6. Департаменту методології з обслуговування бюджетів, бухгалтерського обліку та звітності (Сушко Н. І.) забезпечити державну реєстрацію цього наказу в Міністерстві юстиції України.