Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Документи з питань економіки та фінансів

Категорії

Лист МОЗ від 02.12.2009 № 10.03-67/2720 "На виконання листа МОЗ від 19.02.09 № 10.03.67/300"

2 грудня 2009
3807

Начальникам Управління охорони
здоров'я Житомирської, охорони 
здоров'я та медицини катастроф
Одеської, головних управлінь
охорони здоров'я Харківської
та Чернівецької обласних державних
адміністрацій

Міністерство охорони здоров'я вживає заходів щодо реалізації програми Державної стратегії регіонального розвитку шляхом посилення взаємодії центральних і місцевих органів виконавчої влади.

Так, в рамках проведення роботи щодо аналізу показників обсягів видатків на охорону здоров'я по адміністративно-територіальних одиницях МОЗ здійснює щомісячний моніторинг за державними цільовими програмами та комплексними заходами, аналізує оперативну інформацію про стан фінансування з місцевих бюджетів видатків на охорону здоров'я за всіма кодами економічної класифікації видатків та стан загальної заборгованості у закладах охорони здоров'я місцевого підпорядкування.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02.11.06 № 1542 МОЗ має право одержувати в установленому законодавством порядку від місцевих органів виконавчої влади інформацію, документи і матеріали, необхідні для виконання покладених на Міністерство завдань.

Разом з тим необхідно відзначити, що у 2009 році Ваше управління охорони здоров'я не направляє до Міністерства у встановлені терміни необхідну оперативну інформацію, визначену у листі МОЗ від 19.02.09 № 10.03.67/300, що унеможливлює зведення достовірної інформації по Україні.

Звертаючи на це увагу, просимо вжити оперативних заходів щодо дотримання встановлених термінів виконання і подання звітної фінансової інформації з питань діяльності закладів охорони здоров'я Вашого регіону.