Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Запит на надання висловлень зацікавленості

(Консультаційні послуги – індивідуальний консультант)

 

Україна

Позика 8475-UA

Проект «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей»

Міністерство охорони здоров’я України

Вакансія: Консультант з моніторингу і оцінювання

(пакет № IC-6.8.3)

(повторно)

 

Уряд України отримав від Міжнародного Банку Реконструкції та Розвитку позику № 8475-UA на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» (далі – Проект) і має намір витратити частину цієї позики для оплати консультаційних послуг Консультанта з моніторингу і оцінювання.

 

Консультаційні послуги включають надання консультаційної (технічної) підтримки МОЗ та координації у розробці та реалізації заходів з МіО у рамках компоненту 3 Проекту «Підтримка впровадження, моніторинг і оцінювання Проекту» та Частини 4 ДФ Проекту «Підтримка реалізації Проекту та моніторинг і оцінювання». Детальний перелік послуг наведено в Технічному завданні, що додається.

 

Міністерство охорони здоров’я України запрошує правомочних індивідуальних консультантів (далі – Консультанти) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію, яка демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг.

 

Мінімальні кваліфікаційні вимоги для включення до "короткого списку" наступні:

  • Вища освіта в галузі охорони здоров'я / менеджменту / економіки / статистики / соціальних наук або іншої пов’язаної дисципліни;
  • Не менше 3 років досвіду в сфері моніторингу та оцінки в галузі охорони здоров'я, та / або соціальній сфері або дотичних галузях;
  • Не менше 2 років досвіду роботи в галузі охорони здоров'я та / або соціальній сфері;
  • Знання пакетів програмного забезпечення для аналізу статистичних даних (Stata, SPSS або еквівалент);
  • Просунутий користувач ПК;
  • Вільне володіння українською мовою;
  • Робочий рівень володіння англійською мовою.

Бажана кваліфікація:

  • Навички в розробці та проведенні обстежень/досліджень в сфері охорони здоров'я і соціальній сфері;
  • Досвід роботи в міжнародних проектах.

 

Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 Керівництва з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку», затвердженого в січні 2011 року, (переглянутого у липні 2014 р.) («Керівництво із закупівлі послуг консультантів»), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов'язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства.

 

Відбір кандидатів здійснюється відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів, що викладена в Керівництві із закупівлі послуг консультантів.

 

Додаткова інформація може бути отримана за адресою, зазначеною нижче з 10:00 до 16:45.

 

Висловлення зацікавленості у вигляді резюме українською мовою просимо направляти до 16:45 28 січня 2020 р. електронною поштою (в темі зазначити: «пакет № IC-6.8.3»), або подати особисто за наступною адресою:

 

Міністерство охорони здоров’я України

вул. Грушевського, 7, Київ, 01601, Україна,
Офіс Групи консультаційної підтримки Проекту (ГКПП)

Ел. пошта: [email protected], копія на [email protected]

 

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ ТА ОБСЯГ ПОСЛУГ на консультативні послуги (індивідуальний консультант) за посадою “Консультант з моніторингу і оцінювання”

(пакет № IC-6.8.3) за посиланням.