Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Запит на надання висловлень зацікавленості

(Консультаційні послуги – індивідуальний консультант)

Україна

Позика 8475-UA

Проект «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей»

Міністерство охорони здоров’я України

Вакансія: Консультант з бухгалтерського обліку та казначейської координації

(пакет № IC-7.6.1)

Уряд України отримав від Міжнародного Банку Реконструкції та Розвитку позику № 8475-UA на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» (далі – Проект) і має намір витратити частину цієї позики для оплати консультаційних послуг Консультанта з бухгалтерського обліку та казначейської координації.

Консультаційні послуги включають надання консультативної та технічної підтримки МОЗ у забезпеченні бухгалтерського обліку операцій Проектів “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей”, “Додаткове фінансування проєкту “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей), “Екстрене реагування на  COVID-19 та вакцинація в Україні), “Додаткове фінансування проекту “Екстрене реагування на  COVID-19 та вакцинація в Україні” (далі - Проекти), руху коштів Проектів у відповідності до положень Посібників з витрачання коштів Банку для проектів від 1 травня 2006 року та лютого 2017 року і національного законодавства, складання бюджетної звітності щодо всіх операцій Проектів відповідно до вимог чинного законодавства. Детальний перелік послуг наведено в Технічному завданні, що додається.

Міністерство охорони здоров’я України запрошує правомочних індивідуальних консультантів (далі – Консультанти) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію, яка демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг.

Мінімальні кваліфікаційні вимоги для включення до "короткого списку" наступні:

  • вища економічна освіта;
  • не менше 3-х років досвіду з надання послуг по консультуванню, супроводженню та веденню бухгалтерського обліку підприємств, установ та організацій різної форми власності та системи оподаткування, які обслуговуються в ДКСУ;
  • не менше 3-х років досвіду роботи з підготовки бюджетних та фінансових звітів відповідно до вимог законодавства України;
  • навички роботи на комп’ютері (Windows, програми MS Office та MS Excel);
  • досвід роботи з програмним забезпеченням щодо ведення бухгалтерського обліку бюджетних установ («МІА: Облік і Звітність» на базі ІПЗ «МІА», система дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейства-Казначейство», система подачі звітності «Є-Звітність», програмний комплекс ДКСУ "Фіндокументи", програмний комплекс МФУ для ГРК  "АІС КІТ-ХХІ "ГРК", М.E.Doc);
  • вільне володіння українською мовою, робочий рівень володіння англійською мовою.

Бажана кваліфікація:

  • досвід роботи з державними органами влади у рамках реалізації бюджетних програм.

Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 Керівництва з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку», затвердженого в січні 2011 року, (переглянутого у липні 2014 р.) («Керівництво із закупівлі послуг консультантів»), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов'язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства.

Відбір кандидатів здійснюється відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів, що викладена в Керівництві із закупівлі послуг консультантів.

Додаткова інформація може бути отримана за адресою, зазначеною нижче, з 10:00 до 17:00.

Висловлення зацікавленості у вигляді резюме українською мовою просимо направляти до 17:00 28 грудня 2021 р. електронною поштою (в темі зазначити: «пакет № IC-7.6.1»), або подати особисто за наступною адресою:

Міністерство охорони здоров’я України

вул. Грушевського, 7, Київ, 01601, Україна,
Офіс Групи консультаційної підтримки Проекту (ГКПП)

Ел. пошта: [email protected], копія на [email protected]

 

Запит на надання висловлень зацікавленості (Консультаційні послуги – індивідуальний консультант)