Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Відбудеться Перший хірургічний симпозіум у співпраці «Саннібрук-Львів» 31 жовтня 2019, 07:30 м. Львів, Банк Готель (вул. Листопадового Чину, 8) телефон: 098-66-15-465
31 жовтня 07:30

31 жовтня у Львові відбудеться Перший хірургічний симпозіум у співпраці «Саннібрук-Львів». Подія організована в рамках Канадсько-Української хірургічної навчальної місії.

Канадсько-український хірургічний симпозіум - це цілоденний воркшоп, спрямований на практичне відпрацювання навичок та теоретичне вдосконалення практикуючих лікарів-хірургів та інтернів. Захід відбувається за сприяння Міністерства Оборони України, Міністерства охорони здоров‘я України, Канадсько-Української фундації та Sunnybrook Foundation.

Для кого зустріч і як взяти участь

На зустріч запрошуються лікарі-хірурги та інтерни наступних спеціальностей:

мікрохірурги, щелепно-лицеві хірурги, хірурги-офтальмологи, нейрохірурги, пластичні хірурги, спеціалісти хірургії кисті, загальні хірурги, що займаються пластикою, реконструктивні хірурги.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: http://bit.ly/33OJcS2 
Робоча мова - англійська із синхронним перекладом для учасників.
Симпозіум відбудеться 31 жовтня в м. Львів в Банк Готелі (вул. Листопадового Чину, 8)

Програма

Програма симпозіуму складається з двох частин:

В межах симпозіуму запланований також практичний воркшоп для краніо-фаціальних хірургів, на який потрібно реєструватися окремо за посилання: http://bit.ly/2MZhvPC
Крім того, заохочуємо подавати до розгляду власні невирішені цікаві клінічні ситуації, які будуть детально проаналізовані канадськими колегами та обговорені під час роботи в групах. Просимо сформувати кейс у Power Point із відповідними фотографіями, обстеженнями та описами. Презентацію можна надіслати у реєстраційній формі або принести із собою безпосередньо на подію.

Кількість місць є обмеженою. За додатковою інформацією просимо телефонувати: 380-97-66-15-461