Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Україна

Позика 8475-UA

Проект «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей»

Міністерство охорони здоров’я України

Вакансія: Асистент проєктів

(пакет № ІС-7.24)

Уряд України одержав позики Світового банку на фінансування проектів «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей», «Додаткове фінансування проекту “Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей”» та «Екстрене реагування на COVID-19 та вакцинація в Україні» (далі – Проекти) і має намір витратити частину позики за проектом «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» для оплати консультаційних послуг Асистента проєктів.

Консультаційні послуги включають надання послуг Асистента проєктів у рамках виконання вищезгаданих Проєктів. Детальний перелік послуг наведено в Технічному завданні, що додається.

Міністерство охорони здоров’я України запрошує правомочних індивідуальних консультантів (далі – Консультанти) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію, яка демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих послуг.

Мінімальні кваліфікаційні вимоги для включення до "короткого списку" наступні:

  1. Вища освіта.
  2. Щонайменше 3 роки досвіду адміністративної роботи в державному секторі.
  3. Вільне володіння усною та письмовою українською мовою, робочий рівень володіння англійською мовою (спілкування і написання робочої кореспонденції).
  4. Навички роботи з комп’ютером та офісним обладнанням (Microsoft Word, Windows, Excel), професійного форматування документів, навички підготовки презентацій в Power Point.

Бажана додаткова кваліфікація:

       5. Досвід роботи в проєктах, що фінансуються міжнародними фінансовими та донорськими організаціями.

Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 Керівництва з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку», затвердженого в січні 2011 року, (переглянутого у липні 2014 р.) («Керівництво із закупівлі послуг консультантів»), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов'язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства.

Відбір кандидатів здійснюється відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів, що викладена в Керівництві із закупівлі послуг консультантів.

Додаткова інформація може бути отримана за адресою, зазначеною нижче з 10:00 до 17:00.

Висловлення зацікавленості у вигляді резюме українською мовою просимо направляти до 16:45 02 грудня 2021 р. електронною поштою (в темі зазначити: «пакет № IC-7.24»), або подати особисто за наступною адресою:

Міністерство охорони здоров’я України

вул. Грушевського, 7, Київ, 01601, Україна,
Офіс Групи консультаційної підтримки Проекту (ГКПП)

Ел. пошта: [email protected], копія на [email protected]

Продовжено термін прийому виcловлень зацікавленості (Консультаційні послуги – індивідуальний консультант)