Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

У вівторок 15 січня об 11.00 в Українському кризовому медіа центрі (Хрещатик 2) презентують детальний аналітичний звіт закупівель ліків в Україні за останні 4 роки.

Громадська організація “Центр протидії корупції” за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” підготувала звіт, у якому проаналізовано державні закупівлі ліків через міжнародні організації за весь час з моменту запровадження змін у цій сфері, а також регіональні закупівлі.

У звіті показано тенденції щодо змін у закупівлях, гравцях та цінах за останні 4 роки, а також — наскільки змінилося забезпечення хворих препаратами за кошти державного бюджету. Де і яких ліків стало більше, а де — менше.

Звіт демонструє також наскільки вдалось збільшити кількість препаратів, що закуповуються для пацієнтів, завдяки виходу на ринок європейських аналогів.

Разом із тим, у звіті показано, наскільки відрізняються ціни, за якими купують ліки міжнародні організації та обласні онкодиспансери, а також які регіони закуповують ліки найдорожче, а які найдешевше.

Спікери:

— доктор Уляна Супрун, в.о. міністра охорони здоров’я
— Ольга Стефанишина, заступниця міністра охорони здоров’я з питань європейської інтеграції  
— Олена Щербан, керівниця медичного напрямку Центру протидії корупції
— Вікторія Тимошевська, директорка програмної ініціативи "Громадське Здоров'я" Міжнародного фонду "Відродження"

Щодо деталей звертайтеся до Вікторії Савчук +38 095 791 90 83 або [email protected]