Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Повідомлення 24 грудня 2019, 17:15 м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7
24 грудня 17:15

№ п/п

Назва частини матеріалу, що міститься в окремому файлі*

Ім’я файлу

1

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Тернопільської області на 2021-2027 роки та план заходів з її реалізації у 2021-2023 роках»

Тернопіль Стратегія

2

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку Стратегія розвитку Кіровоградської області на 2021-2027 роки»

Кіровоград Стратегія

3

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території розміщення міні ГЕС на р. Балцатур, та міні ГЕС на р. Стоговець в селі Луги, Рахівського Району Закарпатської області в межах населеного пункту (урочище Тищора) для будівництва, експлуатації та обслуговування міні гідроелектростанції дериваційного типу на р. Балцатул (Бальзатул)»

ГЕС Балцатул

4

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території розміщення міні ГЕС на р. Балцатур, та міні ГЕС на р. Стоговець в селі Луги, Рахівського Району Закарпатської області в межах населеного пункту (урочище Тищора) для будівництва, експлуатації та обслуговування міні гідроелектростанції дериваційного типу на р. Стоговець»

ГЕС Стогновець

5

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Внесення змін до генерального плану с. Бобриця Києво-Святошинського району Київської області»

Бобриця

6

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Генеральний план з розробкою плану зонування села Яреськи, Яреськівської сільської ради Шишацького району Полтавської області»

Яреськи

7

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території з метою визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки орієнтовною площею 42,6100 га, що розташована на території Йосипівської сільської ради Петрівського району Кіровоградської області»

Кіровоград Йосипівська СР

8

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території з метою визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки орієнтовною площею 190,4000 га, що розташована на території Зеленської та Іванівської сільських рад Петрівського району Кіровоградської області»

Кіровоград Зеленська СР

9

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Генеральний план с. Тростинка Васильківського району Київської області»

Тростинка

10

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 3,7685 га, розташованої в адміністративних межах Попівської сільської ради Великописарівського району Сумської області (за межами населеного пункту с. Попівка) для нового будівництва зерносушильного комплексу продуктивністю 250 т/добу»

Попівка зерносушильний компл