Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Оголошення 09 січня 2020, 13:15 м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7
09 січня 13:15

ЗАПИТ НА НАДАННЯ ВИСЛОВЛЕНЬ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ
CQ-6.3

(консультаційні послуги – відбір компаній)

 

 

УКРАЇНА

Міністерство охорони здоров’я України

Проект «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»

Позика № 8475-UA

 

Назва договору: Доповнення та перевірка даних статистики за допомогою аналізу медичних форм (останній рік)

Номер договору: CQ-6.3

 

Уряд України отримав від Міжнародного банку реконструкції та розвитку (далі – «МБРР») позику на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» і має намір витратити частину цієї позики для оплати консультаційних послуг.

 

Консультаційні послуги (далі – Послуги) передбачають проведення дослідження зі збору, обробки та аналізу інформації з медичних карток пацієнтів, необхідної для надійної оцінки трьох важливих індикаторів Системи оцінки результатів Проекту, перевірку та доповнення існуючих даних медичної статистики, визначення значень індикаторів за 2018 та 2019 роки для областей – учасниць Проекту.

 

Орієнтовний термін надання Послуг – протягом березня-вересня 2020 року. Більш детальна інформація наведена в Технічному завданні, що додається.

 

Міністерство охорони здоров’я України запрошує правомочні консультаційні компанії (далі – Консультанти) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію, яка демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг.

 

Критерії включення Консультантів до «короткого списку» наступні:

 

· встановлене портфоліо та доведений досвід розробки методології опитувань, впровадження опитувань, вводу та аналізу даних у сфері досліджень в галузі охорони здоров’я;

 

· щонайменше 4 роки досвіду проведення досліджень в галузі охорони здоров’я в Україні чи інших країнах.

 

Бажана кваліфікація:

 

· попередній досвід аналізу медичних записів, епідеміологічних досліджень;

 

· наявність регіональних представників;

 

· досвід роботи з міжнародними проектами та у сфері міжнародної технічної допомоги.

 

Зацікавлені консультанти мають звернути увагу на п. 1.9 «Керівництва з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку», опублікованого Світовим банком в січні 2011 року (переглянутого у липні 2014 р.) (далі - «Керівництво із закупівлі послуг консультантів»), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів.

 

Консультанти можуть об’єднуватися з іншими компаніями у формі об’єднання підприємств з метою підвищення рівня загальної кваліфікації.

 

Відбір консультантів здійснюватиметься відповідно до процедури відбору на основі кваліфікації консультанта (CQS) відповідно до Керівництва із закупівлі послуг консультантів.

 

Додаткова інформація може бути отримана за адресою, зазначеною нижче у робочі дні з 10:00 до 17:00 за місцевим часом.

 

Висловлення зацікавленості у письмовому вигляді просимо направляти на адресу зазначену нижче (поштою або електронною поштою, або особисто) до 18:00 за місцевим часом 24 січня 2020 р. У разі надсилання висловлення зацікавленості електронною поштою, будь ласка, зазначте назву та номер договору у темі листа.

 

Міністерство охорони здоров’я України

вул. Грушевського, 7, Київ, 01601, Україна,
Офіс Групи консультаційної підтримки Проекту (ГКПП)

Ел. пошта: [email protected], копія на [email protected]