Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Оголошення 09 січня 2020, 12:45 м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7
09 січня 12:45

Запит на надання висловлень зацікавленості

(Консультаційні послуги – індивідуальний консультант)

 

Україна

Позика 8475-UA

Проект «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей»

Міністерство охорони здоров’я України

Вакансія: Консультант із інформаційної системи управління документообігом

(пакет № IC-7.11.1)

 

Уряд України отримав від Міжнародного Банку Реконструкції та Розвитку позику № 8475-UA на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» (далі – Проект) і має намір витратити частину цієї позики для оплати консультаційних послуг Консультанта із інформаційної системи управління документообігом.

 

Консультаційні послуги включають програмний, інформаційний та адміністративний супровід Інформаційної системи управління документообігом Проекту, розташованої за посиланням http://wb.moz.gov.ua/ та надання консультативної допомоги співробітникам МОЗ, членам Групи консультативної підтримки Проекту та Груп управління субпроектами, експертам та консультантам Проекту щодо її використання. Детальний перелік послуг наведено в Технічному завданні, що додається.

 

Міністерство охорони здоров’я України запрошує правомочних індивідуальних консультантів (далі – Консультанти) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію, яка демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг.

 

Мінімальні кваліфікаційні вимоги для включення до "короткого списку" наступні:

 

1. вища освіта у галузі інформаційних технологій;

 

2. досвід розробки та супроводу систем управління документообігом підприємств або організацій;

 

3. досвід не менше 5-ти років використання технологій програмування на основі можливостей PHP, MySql, Javascript, тощо,;

 

4. знання можливостей існуючих інформаційних систем корпоративного документообігу підприємств та систем захисту даних та безпеки доступу до інформації;

 

5. вільне володіння українською та англійською (робочий рівень) мовами.

 

Бажана кваліфікація:

 

6. досвід у впровадженні та супроводу систем документообігу організацій з розподіленою структурою управління;

 

7. досвід участі у міжнародних проектах, знання вимог до системи документообігу, відповідно до міжнародних практик.

 

Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 Керівництва з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку», затвердженого в січні 2011 року, (переглянутого у липні 2014 р.) («Керівництво із закупівлі послуг консультантів»), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов'язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства.

 

Відбір кандидатів здійснюється відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів, що викладена в Керівництві із закупівлі послуг консультантів.

 

Додаткова інформація може бути отримана за адресою, зазначеною нижче з 10:00 до 17:00.

 

Висловлення зацікавленості у вигляді резюме українською мовою просимо направляти до 18:00 23 січня 2020 р. електронною поштою (в темі зазначити: «пакет № IC-7.11.1, вакансія «Консультант із інформаційної системи управління документообігом»), або подати особисто за наступною адресою:

 

Міністерство охорони здоров’я України

вул. Грушевського, 7, Київ, 01601, Україна,
Офіс Групи консультаційної підтримки Проекту (ГКПП)

Ел. пошта: [email protected], копія на [email protected]