Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Оголошення 02 грудня 2019, 10:32 м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7
02 грудня 10:32

Запит на надання висловлень зацікавленості

(Консультаційні послуги – індивідуальний консультант)

Україна

Позика 8475-UA

Проект «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей»

Міністерство охорони здоров’я України

Вакансія: Консультант з управління людськими ресурсами

(пакет № IC-5.9.9)

 

Уряд України отримав від Міжнародного Банку Реконструкції та Розвитку позику № 8475-UA на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» (далі - Проект) і має намір витратити частину цієї позики для оплати консультаційних послуг Консультанта з управління людськими ресурсами.

 

Консультаційні послуги включають надання консультаційної допомоги Міністерству охорони здоров'я України щодо управління людськими ресурсами. Детальний перелік послуг наведено в Технічному завданні, що додається.

 

Міністерство охорони здоров’я України запрошує правомочних індивідуальних консультантів (Консультантів) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію, яка демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг.

 

Мінімальні кваліфікаційні вимоги для включення до "короткого списку" наступні:

 

- Вища освіта (ступінь магістра чи спеціаліста) в галузі управління персоналом, менеджменту, права, психології, чи іншої релевантної дисципліни;

 

- Щонайменше 5 років досвіду роботи на керівних посадах у галузі управління кадрами або управлінського консалтингу у галузі управління кадрами (зокрема, розробка корпоративної культури, та/або оцінки персоналу та/або формування компенсаційних пакетів та/або розробка програм навчання та розвитку);

 

- Навички роботи з ПК(офісним ПЗ Microsoft);

 

- Вільне володіння українською мовою;

 

- Робочий рівень володіння англійською мовою.

 

Бажана кваліфікація:

 

- Участь у міжнародних тренінгах та/або сертифікація в галузі управління людськими ресурсами;

 

- Досвід роботи в міжнародних проектах або міжнародних корпораціях в управлінні кадрами;

 

- Досвід роботи в державних підприємствах, організаціях, установах.

 

Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 Керівництва з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку», затвердженого в січні 2011 року, (переглянутого у липні 2014 р.) («Керівництво із закупівлі послуг консультантів»), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов'язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства.

 

Відбір кандидатів здійснюється відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів, що викладена в Керівництві із закупівлі послуг консультантів.

 

Додаткова інформація може бути отримана за адресою, зазначеною нижче з 10:00 до 17:00.

 

Висловлення зацікавленості у вигляді резюме українською мовою просимо направляти до 18:00 16 грудня 2019 р. електронною поштою (в темі зазначити: «пакет № IC‑5.9.9, вакансія «Консультант з управління людськими ресурсами»), або подати особисто за наступною адресою:

 

Міністерство охорони здоров’я України

вул. Грушевського, 7, Київ, 01601, Україна,
Офіс Групи консультаційної підтримки Проекту (ГКПП)

Ел. пошта: [email protected], копія на [email protected]