Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Оголошення 28 серпня 2019, 09:15 м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7
28 серпня 09:15

ЗАПРОШЕННЯ ДО ПОДАННЯ ЦІНОВИХ ПРОПОЗИЦІЙ

№ SH-5.13.1

Логістична підтримка організації тренінгу «Інсульт: роль та компетенції фахівців первинної ланки надання медичної допомоги»

 

1. Уряд України одержав позику Міжнародного банку реконструкції та розвитку № 8475-UA на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей». Частина коштів цієї позики має бути використана для покриття витрат в рамках договору, до якого відноситься це Запрошення до подання цінових пропозицій (далі – Запрошення).

 

2. Міністерство охорони здоров’я України (далі Замовник) запрошує учасників торгів надіслати цінові пропозиції щодо надання технічних послуг зокрема: забезпечення обладнаного конференц-залу, проживання, харчування та відшкодування проїзду для 60 учасників (включно з тренерами та організаторами), який відбудеться 19 жовтня 2019 року у м. Київ.

 

Повний текст Запрошення до подання цінових пропозицій додається.

 

3. Пропозиції мають бути повними (включати усі позиції) відповідно до Запрошення. Неповні пропозиції будуть відхилені. Кожен учасник торгів має надати лише одну цінову пропозицію. Всі пропозиції учасника, який надав більше одної цінової пропозиції, будуть відхилені. Цінові пропозиції оцінюватимуться за всіма позиціями та договір буде присуджено учаснику, який запропонує найменшу оцінену вартість всіх позицій та відповідає умовам, встановленим технічним завданням.

 

4. Цінова пропозиція українською мовою має надсилатися за наступною адресою:

Міністерство охорони здоров’я України

вул. Грушевського, 7, Київ, 01601, Україна,

Офіс Групи консультаційної підтримки Проекту (ГКПП)

Ел. пошта: [email protected], копія на [email protected]

 

5. Кінцевим терміном для отримання пропозицій Міністерством охорони здоров’я України за адресою вказаною в п. 4 вище встановлюється: 09 вересня 2019 р., 18:00 за місцевим часом. Дозволяється надсилати пропозиції електронною поштою (сканована копія).