Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Оголошення 25 липня 2019, 09:15 м. Київ, вул. Грушевського, 7
25 липня 09:15

Запит на надання висловлень зацікавленості

(Консультаційні послуги – індивідуальний консультант)

Україна

Позика 8475-UA

Проект «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей»

Міністерство охорони здоров’я України

Вакансія: Розробка матеріалів та проведення тренінгу «Інсульт: роль та компетенції фахівців первинної ланки надання медичної допомоги»

(пакет № IC-5.14.1)

 

Уряд України отримав від Міжнародного Банку Реконструкції та Розвитку позику № 8475-UA на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» (далі - Проект) і має намір витратити частину цієї позики для оплати консультаційних послуг Консультанта із створення потенціалу для залучення громадян до реформ охорони здоров'я.

 

Консультаційні послуги включають: підготовка матеріалів та проведення одноденного тренінгу з питань надання медичної допомоги пацієнтам з інсультами для представників мультидисциплінарних команд у складі лікаря загальної практики/сімейної медицини і медичної сестри. Детальний перелік послуг наведено в Технічному завданні, що додається.

 

Міністерство охорони здоров’я України запрошує правомочних індивідуальних консультантів (Консультантів) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію, яка демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг.

 

Мінімальні кваліфікаційні вимоги для включення до "короткого списку" наступні:

 

- Вища медична освіта.

 

- Не менше 10-ти років роботи у сфері надання медичної допомоги, включно з допомогою пацієнтам з інсультами.

 

- Підтверджений досвід проходження міжнародного навчання та стажування з питань організації та надання медичної допомоги хворим з інсультами.

 

- Знання клінічних стандартів та рекомендацій надання медичної допомоги пацієнтам із інсультами.

 

- Досвід (не менше 5-ти років) розробки та впровадженням освітніх програм, тематичних тренінгів, семінарів для фахівців медичної галузі, які займаються питаннями надання допомоги при інсульті.

 

- Довід розробки та впровадження в медичну практику мультидисціплінарної моделі надання медичної допомоги пацієнтам з інсультом (медична, реабілітаційна, логопедична, нейропсихологічна складова).

 

- Досвід розробки нормативно-правової документації щодо надання медичної допомоги пацієнтам з інсультами.

 

- Вільне володіння українською мовою.

 

Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 Керівництва з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку», затвердженого в січні 2011 року, (переглянутого у липні 2014 р.) («Керівництво із закупівлі послуг консультантів»), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов'язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства.

 

Відбір кандидатів здійснюється відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів, що викладена в Керівництві із закупівлі послуг консультантів.

 

Додаткова інформація може бути отримана за адресою, зазначеною нижче з 10:00 до 17:00.

 

Висловлення зацікавленості у вигляді резюме українською та англійською мовою просимо направляти до 18:00 01 серпня 2019 р. електронною поштою (в темі зазначити: «пакет № IC‑5.14.1, вакансія «Розробка матеріалів та проведення тренінгу «Інсульт: роль та компетенції фахівців первинної ланки надання медичної допомоги»), або подати особисто за наступною адресою:

 

Міністерство охорони здоров’я України

вул. Грушевського, 7, Київ, 01601, Україна,
Офіс Групи консультаційної підтримки Проекту (ГКПП)

Ел. пошта: [email protected], копія на [email protected]