Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Міністерство охорони здоров’я України підтримує проведення заходів Тижня Відкритого Уряду, який пройде з 17 по 21 травня 2021 року у країнах – учасницях Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд».

Протягом тижня урядам країн -  учасниць пропонується організувати заходи, спрямовані на розвиток демократії, підвищення рівня відкритості діяльності органів влади, покращення якості державного управління, посилення взаємодії з громадянами, інститутами громадського суспільства, бізнесом.

В рамках Тижня Відкритого Уряду https://www.facebook.com/ogpUkraine  Міністерством охорони здоров’я організовано:

  1. Проведення круглого столу «Актуальні питання гендерного підходу у сфері охорони здоров’я» у партнерстві з Апаратом Урядової уповноваженої з гендерної політики. Захід відбудеться 21 травня 2021 року об 11 год. у форматі zoom-конференції. Для участі у заході необхідно звернутися за електронною поштою [email protected].
  2. Проведення zoom-конференції з обговорення Концепції реформування служби медико-соціальної експертизи в Україні з урахуванням впровадження Міжнародної класифікації функціонування, перспективи травня  розвитку медико-соціальної експертизи в Україні. Захід відбудеться 18 травня о 10 год. 2021 року. Для участі у заході необхідно звернутися за електронною поштою [email protected].