Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Захід відбудеться 30-31 березня у Києві. Керівники різного рівня, що працюють в медичних закладах спеціалізованої допомоги зможуть дізнатися, як підсилити спроможність установи або підрозділу на шляху переходу до нової моделі фінансування.

Хто може взяти участь

До участі у конференції запрошуються активні та мотивовані директори, головні лікарі, профільні заступники, завідувачі відділень лікарень спеціалізованої допомоги з усіх областей України, що подали або планують подати пропозицію на укладання договору з Національною службою здоров’я України.

На конференції учасники дізнаються:

  • як створити ефективну стратегію розвитку лікарні
  • що таке колективний договір та як він впливає на заробітну плату працівників
  • чим фінансовий план відрізняється від кошторису
  • хто за що відповідає в новій системі
  • які навички потрібні управлінцю, щоби зробити свій заклад або підрозділ успішним після старту програми медичних гарантій

Також під час конференції-практикуму будуть презентовані стратегічні напрямки розвитку програми медичних гарантій, результати контрактування закладів спеціалізованої медичної допомоги, успішні приклади державних лікарень та секрети від їхніх керівників.

Як взяти участь

Щоб взяти участь у конференції-практикумі, потрібно:

  • заповнити мотиваційну анкету за цим посиланням: https://forms.gle/1bYYw9WCHbokXNJn8
  • бути управлінцем в лікарні спеціалізованої медичної допомоги
  • бути зацікавленим у трансформації системи охорони здоров’я та розбудові закладу

Реєстрація відкривається 21 лютого та закінчується 27 лютого о 23.59.

Грант на участь отримають апліканти, які зареєструються першими, будуть відповідати критеріям відбору. У конференції зможуть взяти участь не більше 10 людей з області (не більше 2 осіб від району/міста, не більше 1 особи від закладу). 

Пріоритет надаватиметься керівникам закладів, повнота та якість заповнення мотиваційної частини враховуватиметься під час відбору.

Читайте також