Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

IV Форум Онкопацієнтів: від плану до дії 02 лютого 2022, 12:00 Київ, вул. Хрещатик 36, КМДА
02 лютого 12:00

2 лютого, напередодні Всесвітнього дня боротьби проти раку, у Києві відбудеться IV Форум Онкопацієнтів. На цьому заході організатори вчетверте об’єднають провідних експертів у сфері онкології, представників влади та Міністерства охорони здоров'я, НСЗУ, ДЕЦ, Верховної Ради, лідерів думок, пацієнтів та їх близьких.

Коли: 2 лютого 2022

Місце проведення: Київ, вул. Хрещатик 36, КМДА

Формат участі: online та offline (безоплатний). Захід відбуватиметься за рекомендаціями МОЗ, відвідати можна тільки за наявності сертифікату. Також організатори наголошують, що у зв’язку із зростаючою кількість випадків захворюваності на коронавірус просять кожного учасника слідкувати за своїм здоров'ям та у разі появи будь-яких симптомів застуди чи недомагання залишитися вдома. В такому випадку долучитися до Форуму можна онлайн 

Запрошуємо долучитися в форматі онлайн або особисто за попередньою реєстрацією. На учасників Форуму чекає обговорення з понад 25 спікерами створення пацієнторієнтованої системи, доступності інноваційних ліків, нових технологій діагностики, контролю якості та результативності лікування раку в Україні. Серед актуальних та нових тем четвертого заходу – цифрове та ментальне здоров'я, збереження фертильності, проблеми діагностики раку в умовах Covid-19. 

Детальна програма Форуму та реєстрація за посиланням: https://oncoforum.com.ua/   

Увага для представників ЗМІ! Акредитація на Форум обов’язкова за посиланням: https://forms.gle/awgVLw1Tmv6imXas9

Форум Онкопацієнтів – це всеукраїнський щорічний захід для онкоспільноти, організаторами якого виступає Фонд підтримки дорослих онкопацієнтів Inspiration Family. Вперше форум відбувся у 2019 році.