Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

23 квітня о 10:30 в Українському кризовому медіа-центрі відбудеться брифінг з нагоди старту Європейського тижня імунізації в Україні. По заверешенню брифінгу відбудеться акція «​Батьки – справжні супергерої». Мами-блогери разом із помічниками в костюмах супергероїв роздаватимуть на Хрещатику повітряні кульки та інформаційні матеріали щодо необхідності вакцинації.

У прес-брифінгу візьмуть участь:

  • Ольга Стефанишина, заступник міністра охорони здоров’я;
  • Владислав Збанацький, заступник генерального директора «Центру громадського здоров’я МОЗ України»;
  • Джованна Барберіс, Голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні;
  • Ніязі Чакмак, Керівник напрямку Зміцнення систем імунізації Європейського регіонального бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ).

Журналісти матимуть нагоду поспілкуватися з батьками, які обрали вакцинацію як свою «суперсилу» для захисту своїх дітей від небезпечних інфекційних хвороб. На вас чекають яскраві інформаційні матеріали та презентація дитячої книги з доповненою реальністю «Лілі, яка потоваришувала з вірусами і здійснила їхню найбільшу мрію» видавництва «Книголав».

Європейський тиждень імунізації триватиме з 23 по 29 квітня. Мета кампанії, що проходить в європейському регіоні під гаслом “Запобігти. Захистити. Імунізувати”, - збільшити охоплення вакцинацією шляхом підвищення обізнаності про важливість вакцинації серед батьків, медиків, політиків, управлінців та медіа.

Акредитація за посиланням: https://goo.gl/nK78eG