Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

18 жовтня о 9:30 відбудеться пресбрифінг на тему: «Вакцинація проти COVID-19 та карантинні обмеження в Україні»

Організатор: Міністерство охорони здоров’я України. 

Учасники: Ігор Кузін - заступник міністра - головний державний санітарний лікар України; Сергій Дубров - завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НМУ імені О.О. Богомольця, президент Асоціації анестезіологів України, професор; Євгеній Черенок - директор КНП «Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»; Роман Борщ - модератор,  медіаменеджер МОЗ України.

Коротко. Головний державний санітарний лікар України разом з лікарями первинної та вторинної ланки медичної допомоги розкажуть про перебіг вакцинації проти COVID-19, зокрема людей віком 60+, епідемічну ситуацію в країні та нові карантинні обмеження, включно зі змінами до правил пасажирських перевезень між регіонами.

Акредитація представників ЗМІ: https://bit.ly/3FEQKdF

Контактна особа: Роман Борщ, (073) 156-52-38

У зв'язку з карантинними заходами кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід у зал тільки у масках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна») (Зала 2)

Контактний телефон Пресцентру: (044)  299-03-32